قرارداد سال ۹۶ رو میشه مجدد اجرا کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۳۱ #68473020

سال ۹۶ قرارداد ۱۰۰ جوجه شترمرغ با شخصی بستم که ده میلیون را به حساب ایشان واریز و شانزده و نیم موقع تحویل جوجه، اما نه جوجه و نه پول بنده را دادند و قیمت شترمرغ در حال حاضر تقریبا هفتصد هزار تومان شده و سال ۹۷ مادر شخصی که قرارداد بسته، درقبال آن به من سفته داد و سفته پول نشد و در شورای حل اختلاف شکایت نمودم ولی نتیجه ای حاصل نشد.

آیا میشود قرارداد شترمرغ را اجرایی کنم؟

چونکه پولی که داده ام بی ارزش شده و صاحب قرارداد شترمرغ در حال حاضر داره.

لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه سفته ها متعلق به شخص دیگری میباشد و در قرارداد ذکر نشده است میتوانید الزام به ایفای تعهد را بخواهید .

سلام . فقط حق مطالبه سفته را دارید به علاوه خسارت اخیر در تاریه از تاریخ تقدیم دادخواست .

سلام سوال باید به صورت دقیق اعلام شود ۱ _ اگر قرارداد رافسخ کردی و مطالبه وجه قرارداد را نمودی عملا دادخواست ایفای تعهد نمی توانید مطرح کنید ۲-اگر مطالبه وجه نشده بر اساس قرار داد میتوانید طرف قرارداد را ملزم به ایفای تعدات نمایید