قبل از مطالبه مهریه اموالم را به نام مادرم کردم آیا همسرم می تواند به اتهام فرار از دین شکایت کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۱۳ #68472

سلام
همسر بنده بعد از اینکه متوجه شد وجه نقد بانکی و ماشین خودم را بابت بدهی که جهت خرید آپارتمان، به مادرم واگذار کرده ام اقدام به اجرایی مهریه و شکایت به جهت فرار از دین نموده است.جهیزیه خود را از محل زندگی مان برده و تمامی طلاهایی که من خریداری کرده ام را با خود برده است.۱ آیا فرار از دین انجام داده ام؟ ۲ بابت مهریه میتواند آپارتمانی که به نام من است را توقیف کند؟ توضیح من تنها یک آپارتمان ۸۰ متری دارم و بعد از رفتن ایشان بطور موقت ساکن منزل پدری هستم.۳ ایشان دادخواست طلاق داده اند تکلیف هزینه های گزافی که انجام داده ام و طلاهایی که برده است چه میشود؟ من و همسرم فقط سه ماه زندگی مشترک داشتیم.
متشکرم

مشاوره حقوقی طلاق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فرارازدین منتفی است

با سلام چنانچه قبل از اقدام همسر خویش شما اموال خود را منتقل نموده باشید فرار از دین محسوب نمی گردد

با سلام عمل شما طبق مقررات جدید فرار از دین نیست