میتونم وکالت دائم به همسرم بدم که بعد از مرگ بتونه این ملک رو به نام خودش ثبت کند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۱۱ #68469005

سلام
من یه سند خونه دارم در رحن بانک هست باهاش وام گرفتم الان هم ششددانگ به اسم خودم هست
یه سوال داشتم که آیا میتونم وکالت دائم به همسرم بدم که بعد از مرگ بتونه این ملک رو به نام خودش ثبت کنه بدون اینکه دنبال انحثار وراثت بره
میخوام بعد از مرگم به نام خودش بکنه بدون هیچ مشکلی به نام هیچ کدوم از فرزندانم نمیخوام بشه
ممنون میشم که راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر وکالت با فوت یکی از طرفین باطل خواهد شد می توانید از قرارداد صلح عمری استفاده نمایید

شما چندراه دارین۱میتوانیدانتقال مالکیت به شرط عمری انجام دهیدسند رسمی به نام خانمتان تنظیم میشود ولی تا شما زنده هستین انتفاع مال شما وبعداز مرگ شما میتواند با انحصاروراثت سندمالکیت بگیره۲میتوانید حق انتفاع با حق فسخ چندین ساله بدهید بعداز مرگ شما مستقیم به نام خانم باقی می ماند۳ میتوانید صلح کنید وصلح نامه تنظیم کنید

وکالت با فوت هریک از طرفین باطل می شود شما می توانید به عنوان مثال از طریق صلح این انتقال را انجام دهید

وکالت عقدی است جایز و با فوت احد طرفین باطل خواهد شد
با صلح خیاری، سند به نام متصالح با قید حق فسخ از سوی مصالح صادر میشود

شما میتوانید در دفتر اسناد رسمی ملک را با صلح عمری به ایشان واگذار کنید تا بتوانید در زمان حیات از آن استفاده کرده و پس از فوت به همسرتان منتقل شود

با فوت هر یک از طرفین قرارداد وکالت باطل میگردد اما میتوانید خانه را به ایشان صلح کنید

درود بر شما، برای این امر بایستی صلح عمری تنظیم کنید، تا بعد از فوت منزل به ایشان برسد.