ایا اجاره نامه دست نویس خانه مان دارای اعتبار است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۷۷۴ #68467358

با درود
قرارداد ملک مسکونی ما رو به اتمام بود و مالک ۲ ماه پیش با ما توافق شفاهی کرد و‌ پشت برگ قرارداد بنگاه پارسال با دستخط خودش با مبلغ بیشتر برای سال جاری تا سال بعد تمدید کرد و امضا کرد و پدر من هم به عنوان مستاجر امضا کرد
الان بعد از گذشت ۲ ماه اومده و‌میگه پشیمون شدم مبلغ بیشتری میخوام
ایا این دستنویس اعتبار داره؟
ما میتونیم تا اتمام قرارداد بمونیم ؟
ایا میتونه حکم تخلیه مارو بگیره ؟
در اخر ذکر میکنم با دستخط خودش نوشته و امضا کرده ولی شاهدی امضا نکرده

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
بدون امضا شهود اعتبار ندارد

با سلام ووقت بخیر
طبق قانون اجاره نامه عادی باید به امضای ۲ شاهد رسیده باشد درغیر اینصورت باید از طریق مراجع قضایی برای حکم تخلیه شما اقدام کند و شما هم بنا بر قرارداد عادی که دارید میتونید دفاعیات خودرا مطرح کنید .

با سلام ووقت بخیر
طبق قانون اجاره نامه عادی باید به امضای ۲ شاهد رسیده باشد درغیر اینصورت باید از طریق مراجع قضایی برای حکم تخلیه شما اقدام کند و شما هم بنا بر قرارداد عادی که دارید میتونید دفاعیات خودرا مطرح کنید .

با سلام ووقت بخیر
طبق قانون اجاره نامه عادی باید به امضای ۲ شاهد رسیده باشد درغیر اینصورت باید از طریق مراجع قضایی برای حکم تخلیه شما اقدام کند و شما هم بنا بر قرارداد عادی که دارید میتونید دفاعیات خودرا مطرح کنید .

با سلام ووقت بخیر
طبق قانون اجاره نامه عادی باید به امضای ۲ شاهد رسیده باشد درغیر اینصورت باید از طریق مراجع قضایی برای حکم تخلیه شما اقدام کند و شما هم بنا بر قرارداد عادی که دارید میتونید دفاعیات خودرا مطرح کنید .

طبق قانون موجر و مستاجر سال۷۶باید توسط دو شاهد امضا شده باشد تا دارای اعتبار باشد

امضای دو گواه فقط از جهت تخلیه بدون دادخواست مؤثر است و در این صورت دعوای تخلیه تابع قانون مدنی است و باید دادخواست تقدیم کند و شما با استناد به قرارداد عادی خود میتوانید مانع از این امر شوید