آیا برای ازدواج بی اذن پدر دادگاه صلاحیت مرد را تشخیص می دهد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۸ #68466

سلام
من دختری هستم دارای مدرک دکترا پسری دارای مدرک فوق لیسانس مدت یک ساله خواستگارمه ما اهل مرکز استان وایشون اهل یکی از شهرستانای استان هستن البته مدتیه ساکن شهرماهستن تنها دلیل مخالفت پدرم اینه که میگن باما متفاوت هستن وبه تو نمیخوره به دلیل شهرشون ومیگن اختلاف فرهنگی داریم درحالی که من وایشون واقعا باهم هیچ مشکلی نداریم بخصوص از لحاظ عقادید مذهبی که این خیلی برای من مهمه وایشون خیلی بااخلاق وارومه ،ازلحاظ شغلی هم مدیر عامل یه شرکته وواقعا کارش خوبه اما متاسفانه به چشم خانوادم نمیاد،مادرخواست اذن ازدواج ازدادگاه دادیم دادگاهمون سه ماه دیگه ست ایا بااین اوصاف ممکنه دادگاه رای مثبت به ازدواجمون نده،ایشون حتی چندسال پیش برای شورای شهرشون تایید صلاحیت شده

مشاوره حقوقی خانواده
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام- مراجعه به دادگاه دادخواست اجازه ازدواج ، البته دلایل و مستندات کامل، موفق باشد.