شاکی گفته تنها بودم بعد برادرش را به عنوان شاهد برده؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲۲۷ #68465526

با دوستم سر مسائل مالی درگیر شدیم حالا از من شکایت کرده سرقت مقرون به آزار و به من اتهام زده
در فیلم فقط درگیری موجود است اصلا در دستم چیزی نیست که بردارم
دو تا شاهد برده که در فیلم اصلا نیستند
یکی‌ از شاهد ها برادرش است و یکی هم که عابر که گفته من دیدم چیزهایی برداشت
ایا ادله های کافی برای اثبات سرقت را دارد؟

مشاوره حقوقی سرقت
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید شهود را جرح نمایید

سلام
شهود را با همان فیلم جرح کنید. ادعای شاکی هم می تواند با آن فیلم رد شود.

این موضوعات با شاهد قابل اثبات است مگر شهود توسط طرف مقابل جرح شوند تا اعتبار شهادت زایل شود

با سلام
می توانید شهود را جرح کنید

بادرودوسلام به جرح شهوداقدام نمایید.

با سلام
شهود را جرح کنید .

سلام
می توانیئ شهود را جرح نمایید و یا سوالاتی بپرسید .