ایا امیدی به نقض منع تعقیب وجود داره؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۹۶ #68458293

مدت سه ماهه که در خانه ی پدری سکونت دارم و همسرم ماشین مرا که به او امانت داده بودم حاضر نبود پس دهد پس از کلی شکایت بالاخره با دعوا و کتک کاری به زور ماشین را از او پس گرفتم اضافه کنم که گواهینامه هم نداره،پس از جلسات دادگاه با اینکه به سو نیت خود اقرار کرد اما قرار منع تعقیب صادر شد و من با داشتن پیامکها و شهودی که نشان دهنده ی سو نیت او می باشد به حکم دادگاه اعتراض زدم تا خسارتی که به ماشین وارد شده جبران شود از انجا که علقه ی زوجیت بین ما سست هست ایا امیدی به نقض منع تعقیب وجود داره؟

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما باید برای شکایت خود دلیل محکم و مستدل مبنی بر اینکه ماشین را به او سپرده بودید و علی رغم درخواست استرداد ان او عمدا انرا تصاحب و استفاده میکرده است و باعث ضرر به شما بدلیل خسارت به خودرو شده است رو ثابت کنید
اگر بگویید او بدون اجازه شما انرا صاحب شده شکایت خیانت در امانت رد خواهد
میتوانید بابت جبران خسارت وارده بر خودرو از طریق دادخواست حقوقی مطالبه خسارت نمایید فقط کافیست ثابت کنید خسارتها عاملش او بوده هست

سلام
احتمالا جهت ادامه نیافتن بحث کیفری منع تعقیب صادر شده است و شما می توانید برای مطالبه خسارات خود اقدام به طرح دعوا حقوقی کنید

سلام
در صورتی که ادله کافی جهت این موضوع ارائه نمایید،بله امکان نقض حکم وجود خواهد داشت

قرار قابل نقض می باشد البته به شرط تقدیم لایحه و بیان دلایل قوی

سلام
با تقدیم یک لایحه متقن و حقوقی و بیان مستندات خودتان در لایحه و ضمایم آن می توانید قرار را در دادگاه نقض کنید.