مزاحمت ۷ساله رو چطور میتونم پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۴۷۴ #68458264

سلام خلاصه میخوام توضیح بدم که من ۷ساله یه مزاحم دارم که قبلا قرار بود ازدواج کنیم حالا میگه یامال من یا خاک و به همه مزاحم میشه تهدید و توهین ابرو ریزی که یبار تعهد گرفتن سال ۹۶ و ششماه زندان در صورت تکرار فلان تاحالا تحمل کردم و حالا میخوام شکایت کنم دوباره هرکی خواستگار میاد با عکسم و.. رار میده میترسم شکایتم کنم بره زندان با قیاله وسند فلان درش بیارن یا دوباره شروع کنه اخر سر این موضوع چجوری میتونم دیگه خاتمه بدم؟

مشاوره حقوقی مزاحمت
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.شکایت مزاحمت تلفنی تهدید یا توهین مطرح نمایید.....

شکایت ایجاد مزاحمت و توهین تقدیم نمایید.

درود
شکایت مزاحمت تلفنی تهدید یا توهین مطرح نمایید.

سلام وقت بخیر
شکایتی مبنی بر ایجاد مزاحمت و توهین ارائه نمایید.

با درود شکایاتی تحت عنوان توهین و مزاحمت مطرح کنید

با سلام شکایت توهین طرح گردد

با سلام
میتوانید از ظرفیتهای قانونی از باب مزاحمت وتهدید وتوهین علیه ایشان شکایت نمایید