شاهد داریم که ضرب و جرح صورت نگرفته؛ الان میتونه اعتراض بزند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۵ #68457082

سلام خسته نباشید
من زن داداشم خونش عوض کرده بچه ها و لوازمم برده خطشم جواب نمیده الان من باید چکار کنم میتونم شکایت کنم؟ برای شکایت کجا باید برم؟ درضمن‌ داداشم بخاطر رابطه نامشروع همراه با مدارک لازم‌ میخواد شکایت کنه همسرش با شاهدهای الکی وانمود کرده که برادرم ایشون رو زده و الان احظاریه اومده برای اره و ترک انفاق فرزندان متن ابلاغیه هم اینه که برای اجرای حکم ظرف ۱۰‌ روز مراجعه کنید میخواستم ‌بدونم برادر من به خانومش پول میداده دستی و شاهد داره میتونه تو دادگاه استفاده کنه برای ذره هم ایشون نزدن و خانومش الکی شاهد برده و ما هم شاهد داریم که نزده الان میتونه اعتراض بزنه با اینکه احظاریه اجرای حکم هست ممنون جواب میدید

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به قطعی شدن حکم نمی توان اعتراض به رای نمود

احضار برادر شما برای اجرای حکم به معنی قطعیت رای صادره بوده و فقط در صورتیکه رای صادره غیابی باشد امکان اعتراض وجود دارد در غیر اینصورت اعتراضی از ایشان پذیرفته نخواهد شد .

سلام. در مدتی که باقی مانده میتونن اعتراض بزنن ولی طی لایحه دفاعی و مدارک موجود میتونن اثبات کنن که درگیری به وجود نیومده

با سلام
برادر شما در مدت ده روز که اعلام کردن می تواند اعتراض بزند وطی یک لایحه ی دفاعیه از خود دفاع کند که هیچ ضرب و شتمی صورت نگرفته وهمسرش بدون اجازه ی وی لوازم وفرزندانش را با خود برده