آیا همسایه میتواند بدون اجازه حیاط خانه اش را به خانه همسایه دیگه اش بچسباند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۹ #68451489

همسایه پشتی خانه بنده.حیاط خانه خودش را طوری کشیده و چسپانده به خانه من ،که من دست رسی به پنجره های خانه ام نداشتم.من هم مقداری از حیاطش که چسپیده بود به خانه ام خراب کردم.
حالا ایشان شاکی بنده شده.آیا بنده محکوم هستم

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با توجه به توضیحات احتمال محکومیت به جرم تخریب وجود دارد.

با سلام
باید از طریق قانونی اقدام می کردید.

با سلام
ابتدا بهتر است تامین دلیل نمایید تا مشخص گردد شما حق تعبیه پنجره به سمت همسایه را داشته اید

سلام به جرم تخریب محکوم میشوید