اگر بخواهم تامین خواسته از بابت حقوقشان تا قبل از صدور رای قطعی در لایحه تجدیدنظرخواهی را بزنم امکانش هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۷۳ #68422065

باسلام و خسته نباشید.
بنده در سال ۹۱ رای قطعی مهریه صادر شد که همسر بنده یکبار در همان سال ۹۱ درخواست تعدیل و تقسیط زدن و بردن شاهد و شهادت دروغ از تعداد ۲۵۰ سکه محکوم به ۱۰ عدد پیش و‌ هر ۳ ماه یک عدد شدن. بعد این موضوع همسر بنده فراری شدن و ایشان بعد ۷ سال دستگیر شدن و مجددا در زندان درخواست تعدیل تقسیط بابت ۳۴ سکه معوقه، سال ۹۱ به بعد شدن که دادگاه رای بدوی به سه پیش قسط و هر شش ماه یک عدد داد و با دادن پیش قسط از زندان ازاد شدن. حال سوالم اینست با توجه به اینکه ایشان در یک سری از پروندهها وکیل داشتن و در همان سال ۹۱ خودرویشان فک پلاک شده و اینکه امسال ازدواج مجدد کردن و شاغل هستند و بنده این مستندات ضمیمه پرونده نمودم؛ اگر بخواهم تامین خواسته از بابت حقوقشان تا قبل از صدور رای قطعی در لایحه تجدیدنظرخواهی را بزنم امکانش هست؟چه زمانی باید تامین خواسته را بزنم؟ ایا میتوانم تامین خواسته را ضمیمه لایحه کنم؟هزینه تامین خواسته چه میزان میباشد؟لطفا راهنماییم فرمایید.با سپاس فراوان و بخشش بابت پیام طولانی ام.

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب عزیز
شما می توانید درخواست توقیف اموال و ممنوع الخروجی وی را نیز مطرح نمایید

سلام . تامین خواسته از فیش حقوقی تا زمان قطعیت حکم امکانپذیر نمی باشد.داشتن وکیل و ازدواج دلیل بر توانایی مالی نمی باشد.