آیا می توان نسبت به شکایت و احقاق حق اقدام کرد آیا اصلا حقی وجود دارد برای ما؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۶۵ #68420648

با سلام بنده در یک مجتمع مسکونی زندگی می کنم که محوطه اطراف مجتمع که جهت معما محوطه سازی و پارکینگ برای مجتمع می باشد به صورت خاکی می باشد در چند وقت گذشته مشاهده شد که مشتریانی برای زمین ها به اطراف که در جای مناسب شهر میباشد و قیمت هنگفتی دارد برای متراژ زمین ها آمده اند که با پروفسور مشخص شد که بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در حال اقدام جهت فروش زمینهای اطراف مجتمع می باشد اهالی مجتمع که در سند آنها ۸۵ درصد تکمیل کار قید شده است و اینکه در نقشه ای که از سالیان قبل موجود میباشد زمین های اطراف مجتمع جهت محوطه سازی برای مجتمع پارکینگ اعضا در نظر گرفته شده بود
نظر به اینکه طرف دعوای ما بنیاد مسکن انقلاب اسلامی می باشد آیا اصلا شکایت ما را به جایی می برد

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام نتیجه ربطی به طرف شکایت که بنیاد مسکن هست یا شخص حقیقی ندارد بلکه مدارک و مستندات نتیجه دعوا را مشخص میکند

نیاز به بررسی مدارک دارد ...

سلام امکان اقام و پیگیری امر را دارید و نتیجه غیرقابل پیش بیینی است...

با درود بله ممکن است لیکن اظهار نظر دقیق نیازمند بررسی دقیق مدارک میباشد از مشاوره تلفنی یا انلاین استفاده کنید

سلام وقت بخیر

با توجه به توضیحاتی که مطرح نمودید بنظر میرسد امکان طرح دعوا وجود دارد .لیکن اظهار نظر درقیق در این خصوص نیاز به بررسی اوراق و مدارک دارد.

سلام امکان اقام و پیگیری امر را دارید و نتیجه غیرقابل پیش بیینی است

با سلام
نیاز به بررسی مدارک