خفتگیری و آدم ربایی برای کسی که سابقه کیفری ندارد چقدر مجازات دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷۹۹ #68412706

سلام میخوام بدونم جرم آدمربایی وخفتگیری برای کسیکه سابقه نداره چیه واگه رضایت شاکی گرفته بشه حکمش چیه

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام مجازات آن حسب مورد حبس می‌باشد و رضایت شاکی ار موارد تخفیف مجازات می باشد

با سلام نیاز به توضیحات بیشتر و بررسی دارد و مجازات با توجه به نوع ارتکاب جرم متفاوت است

با درود رضایت شاکی از موارد تخفیف است

درود مجازات ادم ربایی با توجه به ارتکاب آن متفاوت است

مجازات آدم ربایی بسته به این که با خودرو انجام شده باشد یا خیر و این که تعداد مرتکبین چند نفر بوده و آیا منتهی به ضرب و جرح و اخاذی شده یا نه متفاوت است . مجازات ادم ربایی سه تا 15 سال حبس است که در صورت رضایت شاکی فقط تخفف مجازات شامل مرتکب می شود .