باتوجه به اینکه آخرین سندی که با کارگر امضا شده معمولا ملاک است آیا قرارداد دوم امکان لغو شدن و یا بطلان دارد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۱۰ #68404977

باسلام
احتراما یک هیات مدیره در مجتمع مسکونی ما حدود دو سال پیش یک کارگر را استخدام کردند و طی یک مصوبه بسیار عجیب و بحث برانگیز که وجود دارد تصویب شد با او یک قرارداد چهارساله امضا کنند. اما دو تا قرارداد دوساله پشت هم با او امضا کردند که در هرکدام در انتها نوشته در صورت توافق طرفین قرارداد ضمنی تمدید میشود. هیات مدیره عوض شد و هیات مدیره جدیدی حدود ۶ ماه پیش آمدند. یک متمم قرارداد برای قرارداد اول بدون هیچ اشاره به قرارداد دوم و حدود وظایف جدید و دستمزد جدید با کارگر امضا کردند. از قرارداد اول و متمم آن ۶ ماه مانده و هیات مدیره فعلی کارگر را بدلایلی اخراج کردند. کارگر شکایت کرده که قرارداد اون دو سال دیگر هم است و در واقع ساختمان میبایست با ایشان تا دو سال و نیم دیگر همکاری کند. سوال اینجاست که اولا هیات مدیره قبلی مصوبه خود را کامل اجرا نکرده و به جای یک قرارداد چهارساله دو قرارداد دوساله بسته و سوال دیگر این است که هیات مدیره فعلی آخرین چیزی را که با کارگر امضا کردند تا ۶ ماه دیگر فقط اعتبار دارد و هیچ اشاره ای به قراردادی که از شش ماه دیگر شروع میشود نشده.
باسپاس

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سوال خود را واضح بیان نمایید

با سلام
۲ قرارداد؟ سوالتون نامفهومه

بادرودوسلام سوال نامفهوم و مبهم می باشد.

پرسش بسیار گنگ است و متاسفانه امکان پاسخگویی به این شکل وجود ندارد.

سوال دارای ابهام است.

سلام اگر اخراج کارگر به دلیل عدم رعایت وظایف و ایمنی کار ویا به دلیل قصور در انجام امور محوله بوده،مدت و پایان قرارداد ملاک نیست

سوال شما نامفهوم و مبهم می باشد