اجازه ندادن پدر دختر به ازدواج دخترش به خاطر تفاوت فرهنگی بین خوانواده های پسر و دختر چه راهکاری دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۴۶۸ #68372

سلام با دختری باکره قصد ازدواج دارم و تمام شرایط هم از مالی و تحصیلی و شغلی و در آمدی را دارم اما پدر دختر میگوید خانواده ها باهم تفاوت فرهنگی دارند ما مذهبی هستیم و خانواده دختر خیلی مقید به احکام مخصوصا حجاب نیستند میخواستم بدانم اگر به دادگاه مراجعه کنیم این دلیل میشود که قاضی رای به ازدواج ندهد؟البته خود دختر خانوم مذهبی هستند فقط خانواده ها تفاوت فرهنگی دارند

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر دلیل محسوب نخواهد شد و دادگاه به دلیل حجاب اجازه ازدواج را رد نخواهد کرد و موارد دیگر بررسی خواهد شد نه حجاب. برای اجازه ازدواج دختر میتواند از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست بدهد.موید باشید