آیا این پول قابل برگشت است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۵۶ #68362827

سلام من چند وقت پیش داخل یک سایت ثبت نام و بازی کردم و بعد از باخت مبلغی مانده موجودی ام رو برداشت کردم و بعد چند روز حسابم مسدود شد.
من اطلاعی نداشتم و پول هایم را به کارت مسدود شده ام انتقال دادم و از دوستم نیز پول قرض کردم
۲. من کارمند هستم آیا این مشکل باعث اخراجم میشود
۳. چه عواقب و مجازاتی دارد
ممنون میشم کامل جواب بدین زندگیم داره از هم میپاشه.

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
قماروشرط بندی مجازات تعزیری داردودرصورتیکه سابقه کیفری نداشته باشیدامکان تخفیف مجازات یاتعلیق وجوددارد

احتمال زیاد به علت شرکت در سایت شرط بندی بوده که در صورت اثبات جرم و دارای مجازات حبس یا شلاق خواهد بود

درود بر شما
اگر مسدودی حساب به دلیل قمار و شرطبندی باشد مجازات ان حسب مورد حبس یا جزای نقدی است و در مجازات آن انفصال خدمت قید نشده مگر اینکه که به موجب قوانین اداره ی مربوطه بعد از اطلاع از محکومیت در این زمینه تصمیمی اتخاذ گردد .

درود
از بانک علت توقیف را سوال بفرمایید اگر بابت قمار باشد مجازات حبس یا شلاق دارد.

درود بر شما، بهتر است بدوا از طریق بانکی که در آن حساب دارید، در خصوص مرجع توقیف کننده سوال کنید، احتمالا پلیس فتا با حکم دادستانی اقدام به انسداد حساب شما نموده اند، شرکت در سایت های شرط بندی، مصداق قمار بوده و در صورت پیگیری و صدور حکم محکومیت، مشمول مجازات حبس و جزای نقدی خواهد بود.

سلام
خیرمشکلی برای شغل شما ایجاد نخواهد کرد ولی در قانون برای قمار و شرط بندی مجازات یک تا ۶ماه حبس پیش بینی شده که تبدیل و تخفیف آن در اختیار دادگاه بوده و رفع توقیف از حساب نیز در اختیار دادگاه ...

احتمالا سایت مذکور به عنوان سایت قمار یا شرط بندی شناسایی شده و حساب شما به این دلیل مسدود شده است .توضیح آنکه قانون در خصوص موضوع شرط بندی مسکوت است ولی اخیرا دادستان کل کشور در بخشنامه ای هرگونه شرط بندی و قمار بازی در فضای مجازی را جرم دانسته و در این بخشنامه آمده است: «ارتکاب قمار با هر وسیله و ابزاری ولو در فضای مجازی و سایت‌های قمار حرام و جرم است.» به این ترتیب افرادی که اقدام به شرط بندی و قمار بازی در سایت ها و فضای مجازی می نمایند ، به مجازات بیان شده در ماده ۷۰۵ قانون مجازات اسلامی ، یعنی یک تا شش ماه حبس و یا تا ۷۴ ضربه شلاق ، محکوم می گردند .
در مورد موضوع اخراج از محل کار پیش بینی خاصی در قانون نشده مگر آنکه هیات رسیدگی به تخلفات اداری با استناد به محکومیت قضایی شما حکم به اخراج بدهد .