مشاوره حقوقی چک
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام خواسته دعوا را تا زمان صدور حکم قطعی در امان نگه می دارد.

سلام وقت بخیر
خواسته را تا زمان صدور حکم قطعی محفوظ نگه میدارد.

با درود خواسته دعوا را تا زمان صدور حکم
قطعی در امان نگه میدارد

با سلام تامین خواسته یعنی تا دادگاه حکم . رای نهایی راجبه موضوعی صادر کند. تامین خاسته گرفته میشود حال میتواند مثل توقیف اموال باشد. نقل و انتقال باشد ...

باسلام
خواسته دعوا را از انجام نقل و انتقال و... تا زمان صدور حکم
قطعی در امان نگه میدارد

قرار تامین خواسته برای انجام کاری خاص قبل از صدور رای نهایی صادر میشود مانند توقیف اموال .

یعنی خواسته شما در امنیت قرار گیرد شخصی که برگه چک به نام ایشان هست یا به ایشان منتقل شده میتواند تقاضای تامین کنه