چطور میتوانم تقاضای طلاق دهم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۷۶ #68351066

سلام
لطفا منو راهنمایی بفرمایید
شوهرم همه چیش دروغه و ۱۴ سال ازم بزرگتره اول زندگیم بهم گفته ملک و ماشین و کار مناسب داره که الان بیکاره خانوادش تو یه ساختمان با ما زندگی میکنن و مادرشو همه چیزش میدونه. و من خسته شدم از این وضع در طول زندگی هیچی نمیاورد برای خونه و خرج و از پدرو مادرم خرجی میگرفتم
نه معتاده نه زندان رفته نه دست بزن داره نه بیماری نه چیز دیگه و خیلی بی عرضس
الان یک ماهه از منزل مشترکمون خارج شدم و میبینم مبالغ خیلی کمی بحسابم هفتگی ۵۰ الی ۱۰۰ تومن پول میرنه
و نمیخوام دیگه زندگی کنم و طلاق توافقی فکر کنم بهترین راهشه که شوهرم میگه طلاق نمیدم و من اگه نخوام زندگی کنم و طلاق نده راهی هست برام؟
یه مطلبم عرض کنم که اظهارنامه فرستاده مبنی بر تمکین که من ترک منزل کردم
فکر کنم دلیلم برای شرایط دشوار که ایجاد کرده و کراهت
و ندادن خرج در زندگی
آیا بر عسر و حرج *
یا نفقه*
میتونم طرح دادخواست کنم و مجبورش کنم تموم شه زندگیم یا خیر
ممنون

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود مهریه قابل مطالبه است.
زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

با سلام
اگر تمکین نفرمایید نفقه ساقط میگردد و ایشان میتوانند حکم ازدواج مجدد دریافت نمایند
عسر و حرج شامل حال شما نمیگردد
فقط میتوانید مطالبه مهریه نمایید
ولی بهتر است تمکین نموده و با ایشان سازش یا توافق به طلاق نمایید

دوست عزیز تنهاراهتان اقدام جهت دریافت مهریه واستفاده ازآن بعنوان اهرم فشاری برای مجبورنمودن ایشان به طلاق است درغیراینصورت چون خودتان ازمنزل خارج شده اید نفقه بشماتعلق نمیگیرد البته همین که بامادرایشان زندگی میکنید هم دفاع خوبی جهت عدم تمکین می تواند باشد

سلام و درود
با اوصافی که فرمودید تنها راه همان استفاده از اهرم مهریه و نفقه است، مطالبه نفقه و مهریه و اجرای حکم و در صورتی که اموالی به دست آید سریعا توقیف کنید مثل حساب های بانکی و ممنوع الخروجی را هم میتونید بخواهید.

سلام باترک منزل واثبات عدم تمکین شمانفقه به شما تعلق نمیگیرد واثبات عسروحرج سخت شده

سلام
با این شرایط سخت است بتوان عسرو حرج را ثابت کنید و اگر عدم تمکین شما را شوهرتان بگیرد نفقه ای به شما تعلق نمیگیرد

با شرایطی که ذکر کرده اید بعید است بتوانید عسر و حرج خود را ثابت نمایید . واریز هفته ای ۵۰ تا ۱۰۰ هزار تومان نمیتواند بیانگر ترک انفاق باشد .