فروشنده منصرف شده باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۷۸ #68340083

سلام ماشین من خریدم ۱۰ فروردین قولنامه کردم برای بیستم همین ماه چک دادم الان فروشنده منصرف شده باید چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عقد بیع لازم است و امکان برهم زدن آن وجود ندارد.

با درود عقد بیع لازم است امکان برهم زدن آن نیست مگر با توافق، اقاله یا، اینکه در متن قرارداد شرط شده باشد

سلام اگر مبایعنامه باشد عقد لازم است و فقط فروشنده نمی تواند کطرفه معامله را فسخ کند مگر اینکه در قرارداد شما ، اختیار فسخ معامله یا پشیمانی به اصطلاح عام مردم تا مدت معینی باشد یا شرطی تخلف از قرارداد که شما انجام ندادید حق فسخ معامله را داشته باشد. اگر شرایط نبود شما می توانید نسبت به الزام تنظیم سند دادخواست بدهید. البته اگر باز صلح کنید چه صلح به اینکه اقاله کنید یا صلح کنید شرایط جدید بگذارید. صلح خیلی بهتر است. قطعا مشاوره دقیق با مطالعه و‌نحوه قرارداد شما بطور کامل و دقیق میسر است . موفق باشید

میتوانید با توافق اقاله کنید اما باید مبلغ پرداختی را اول پس بگیرید.

انصراف از عقد لازم امکان پذیر نیست مگر با توافق طرفین

سلام
بدون وجود جهات قانونی مثل مغبون شدن و یا عیب در مورد معامله امکان فسخ معامله نیست ولی بهتر است شما موضوع را توافقی حل و فصل نماید اگر فروشنده پشیمان شده و راضی نیست بهتر است شما هم به ایشان اصرار نکنید و فقط قبل از اینکه پولتان را کامل بگیرید اقدامی نکنید

با سلام و احترام
با امضای قرارداد توسط طرفین دیگر انصراف از آن امکان پذیر نیست مگر با توافق و فسخ قرارداد توسط یکی از طرفین با فرض وجود حق فسخ. فلذا انصراف ایشان اثر قانونی نداد و شما می توانید در صورت عدم تنظیم سند از طریق دادگاه اقدام نمایید.