چگونه ثابت کنم که سفته بابت حسن انجام کار بوده است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲,۱۸۱ #68339091

سفته دادم به شرکت بابت حسن انجام کار ولی تو سفته قید نکردم بابت حسن انجام کار بوده و الان شرکت سفته رو اجرا گذاشته چطوری میتونم ثابت کنم سفته بابت حسن انجام کار بوده

مشاوره حقوقی سفته
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید بتوانید ثابت کنید که رابطه کاری در شرکت داشته اید و اگر قراردادی دارید ان را ارائه دهید وگرنه به شهادت شهود استناد کنید.

اثبات وجود رابطه کاری و نبود منشا دین و شهادت شهود می تواند شما را در رد ادعای کارفرما کمک کند.
در صورتی که کارفرما این سفته را به ادعای خسارت مطالبه کرده باشد چون قبل از طلب وجود خسارت را به موجب رای دادگاه ثابت نکرده محکوم به رد است.

هر کس مدعی حقی باشد باید آن را اثبات کند و مدعی‌علیه هر گاه در مقام دفاع مدعی امری شود که محتاج به دلیل باشد اثبات امر بر‌عهده او است.

سلام دوست عزیز
شما به هر حال با شرکت مراوده ای جز رابطه کاری نداشته اید و کارمند شرکت بوده اید و شما به راحتی می توانید این امر را ثابت کنید حتما از همکارنتان به عنوان شاهد استفاده کنید

سلام
اگر در استخدام شرکت بودید یا به جهتی سفته دادید اگر همان را ثابت کنید کافی ست ولی دادن سفته به عنوان حسن انجام کار شما را از تعهد پرداخت آن مبرا نمی کند صرفا شرکت باید عدم حسن انجام کار را ثابت کند.

سلام
با استناد به شهادت شهود می توانید ثابت کنید همچنین از شرکت تقاضای ارائه دلایل رابطه منشا حقوقی را نمایید