چند ماه زمان میبره تا سند به نامم بشه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۰۳ #68288048

سلام وقت بخیر بنده دادخواست الزام به تنظیم سند علیه ورثه دادم و دادگاه حکم به نفع من صادر کرده و ۲۰روز فرصت اعتراض به ورثه داده ،میخواستم بدونم بعد این ۲۰روز من دادخواست به اجرای حکم به شعبه بدهم چند ماه زمان میبره تا سند به نامم بشه ؟و مراحل این کار چطوری هستش ؟و ایا لازم هست وکیل بگیرم ؟
ممنون و تشکر

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با عطی ده روز برای صدور اجراییه اقدام کنید

بعدازقطعی شدن ۱۰روزمهلت داریدکه درخواست اجراییه نمایید

سلام چنانچه رای در مرحله بدوی قطعی گردید بلافاصله تقاضای صدور اجرائیه بدهید پس ابلاغ به ورثه ده روز زمان خواهند داشت نسبت به انتقال سند اقدام نمایند در غیر اینصورت انتقال توسط نماینده دادستان صورت خواهد گرفت

زمان مشخصی نمیتوان تعیین کرد و باید تا قطعی شدن رای صبر کنید بعد اقدام به درخواست اجرائیه کنید.

الزامی به اخذ وکیل ندارید .مدت زمان دقیق قابل پیش بینی نمی باشد

پروسه زمانی قابل پیش بینی نمی باشد پس از قطعی شدن رای درخواست صدور اجراییه مطرح نمایید