آیا برای گرفتن مهریه ام نیازی به گرفتن فرم ۱۹ دارایی هم هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۴ #68267081

بعد از فوت همسرم درخواست مهریه دادم. گواهی حصر وراثت را نیز گرفته ام. آیا برای گرفتن مهریه ام نیازی به گرفتن فرم ۱۹ دارایی هم هست یا خیر؟ چون مهریه ام تقریبا برابر با اموال همسرم است

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
به احتمال زیاد برای مورد شما نیازی نخواهد بود اما بهتر است اخذ نمایید تا روال سریعتر انجام گیرد

با سلام بله به هر حال داشتن فرم مالیاتی یکی از ملزومات صدور گواهی حصر وراثته اما ممکنه مورد شما شامل مالیات نشه