اصل نامه اداری جهت اثبات بی گناهی خود را دارم،چگونه عمل کنم که بی گناهی من ثابت شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۰۵۱ #68258

باسلام
از بنده توسط اداره ام به جرم کلاهبرداری انتقال مال غیر و ارایه گزارش خلاف واقع شکایت گردیده ولیکن کپی نامه ایی در دست اینجانب هست که اثبات بی گناهی اینجانب را مین ماید ولی اداره وجود ان را انکار می نماید
حال بنده به اصل نامه دست پیدا کرده ام اما ترس ارایه ان را دارم زیرا می ترسم مجددا متهم به سرقت اسناد گردم حال چگونه باید عمل نمایم تا از این اتهام در امان بمانم بتوانم اثبات بی گناهی نمایم؟
باتشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مدرک را ارائه دهید
مگر اینکه در حال برداشتن سند توسط اشخاص دیده شده باشید یا اینکه در برابر دوربین مدرک را کسب کرده ایددر غیر اینصورت شکایت سرقت ایشان به جایی نمی رسد