میتواند ادعای حقوق بنماید؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۷۳ #68247137

با سلام آیا شخصی که کارفرما به میل خود برای او بیمه سوری رد کرده است ( بدون کار کردن ) میتواند ادعای حقوق بنماید و آبا کارفرما میتواند ثابت کند بیمه سوری بوده؟

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اقدام شما غیرقانونی بوده است و شخص می‌توامد ادعای حقوق خودش رو مطرح کند و قطعا حکم به نفع ایشان صادر می‌شود.

باید ثابت کنید ک بیمه صوری بوده در صورت این موضوع ب دلیل غیرقانونی بودن خود نیز دچار مشکل خواهید شد...کارگر نیز میتواند برای مطالبه حق بیمه اقدام کند

اقدام شما غیرقانونی بوده و شخص می‌تونه ادعای حقوق خودش رو مطرح کنه

با سلام
هر چند که امر صوری بوده اما شخص بیمه شده میتواند با استناد به پرداخت حق بیمه توسط کارفرما ، ادعای مطالبه حقوق و مزایا نماید لذا بهتر است قبل از اقدام به این عمل ( پرداخت حق بیمه صوری ) قدری تامل نمایید .

با سلام
میتواند ادعای حقوق کند.بنابراین بهتر است فقط برای افرادی که اطمینان کامل دارید اقدام به رد کردن بیمه کنیپ

فردی که بیمه برایش واریز شده می تواند ادعا کند که حقوقی دریافت نکرده منتهی پیگیری زیادی دارد و بهتر است به جای اطمینانی که ان کارفرما کرده، اتفاقی نیافتد که موجب برهم خوردن اعتمادها شود.

سلام.با رد شدن بیمه کارگر میتواند رابطه کارگر و کارفرمایی را ثابت کند.حال اگر صوری بوده کارفرما نیز از جانب بیمه جریمه خواهد شد.بنابراین بیان صوری بودن بیمه رد شده فقط به سود کارفرما نخواهد بود و کارفرما علاوه بر اینکه باید اثبات نماید که رابطه کاری وجود نداشته به علت رد کردن بیمه صوری محکوم به پرداخت جریمه به بیمه خواهد شد