میشه از مخاطبین واتساپ شکایت کرد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۱۱ #68237144

فکر میکنم یکی از نزدیکانم توی واتساپ با کسی ارتباط داره چطوری میتونم بفهمم
روی گوشی موردی ندیدم

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
اگر دردعوا هم ذینفع باشیدبعلت اینکه ایران دسترسی به این سرور ندارد امکان پیگیری وحصول نتیجه مقدورنمی باشد.

صرف ظن و گمان از موجبات شکایت نیست در صورت عدم اثبات می تواند علیه شما شکایت کند

سلام و درود، برای شکایت از دیگران باید شرایط لازم وجود داشته باشد، و به نظر می رسد که درخواست شما توجیه حقوقی نخواهد داشت؛ آرزوی بهروزی.

سلام خیر.در این سوال امکان طرح شکایت براساس حدس و گمان نیست و اینکه شما سمتی ندارید .

چنین شکایت قابل پیگیری نیست

سلام
شکایت بر مبنای دلیل موثق است ، با حدس و‌گمان که نمیشود کسی رامحکوم کرد

باسلام در صورتی که شما ذینفع باشین میتوانید علیه ایشان طرح دعوی نموده و پیگیر موضوع شوید البته این راهم در جریان باشین که درصورتی که موردی یافت نشود میتوانند علیه شماطرح دعوای اعاده حیثیت نمایند