چیکار کنم که دادگاه تقسیط نکند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۳۸ #68235571

سلام
خداقوت
من از یکی طلب داشتم شورای حل اختلاف محکومش کرد مبلغش پنج میلیون تومنه که با هزینه های دادرسی شش تومنی میشه حالا دادخاست اعسار داده.
اما دارایی و چیزایی که داره رو معرفی نکرده. فقط دو نفر شاهد معرفی کرده و یک شماره حساب داده که ده هزار تومن موجودی داره. و گفته کارمندم و حقوقم سه میلیونه و کلی هم قسط و قرض دارم.
در حالی که حقوقش زیر هشت تومن نیست و ماشینش گزون قیمته و شغل آزاد داره که من نمیدونم چیه. و خونش گرونترین منطقه شهره.
حالا سوالم اینه ایا ۶ میلیون تومن هم تقسیط میشه یا نه. و سوال دومم اینه که چیکار کنم که دادگاه تقسیط نکنه و چجوری ثابت کنم دارایی زیادی داره و بتونم پولمو پس بگیرم.
ممنون براتون سلامتی آرزو میکنم

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اقبات عدم اعسار نامبرده بر عهده شما می باشد که در صورت اثبات تقسیط پرداخت صورت نمی گیرد.

با سلام
اگر اموالی از شخص مدیون دارید طی لایحه ای به دادگاه ارایه نمایید تا اعسار ایشان رد و دستور دادگاه را برای توقیف اموال شخص اخذ نمایید
اگر کارمند و حقوق بگیر است میتوانید حقوق ایشان را توقیف نمایید

بله در صورت اثبات اعسار تقسیط میشه منتهی شما همین موارد را در جلسه اعسار بیان کنید و طی لایحه ای ارایه دهید