آیا دادگاه اجازه ازدواج مجدد به بنده میده یا خیر؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۱۳ #68222306

سلام و ادب
بنده ۳سال قبل ازدواج کردم و زوجه بعداز یکماه مهریه اجرا گذاشت و از حق حبس مهریه استفاده کرد و مهریه و نفقه دریافت میکنه و مهریه قسط بندی شده هر ده ماه یکعدد که دو عدد تا الان پرداخت شده و ۱۰۰میلیون نقدی که توقیف کردن
بفرمایید چیکار کنم.

مشاوره حقوقی خانواده
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،بله دادخواست درخواست تجویز ازدواج مجدد بدهید درست است که همسرتان از حق قانونی خود استفاده میکند اما با دادخواست مناسب می توانید برای احقاق حق خود و عدم امکان تمتع و اصل لا ضرر و لا ضرار فی اسلام اقدام نمایید.

با سلام.با توجه به اینکه زوجه از حق قانونی خود استفاده می نماید به شما اذن ازدواج مجدد داده نخواهد شد.

با درخواست ازدواج مجدد زمانی موافقت میشود که زوجه ناشزه باشد و حکم عدم تمکین ایشان را اخذ نمایید لکن حق حبس سبب ناشزه بودن زوجه نیست.

وقت بخیر
رویه دادگاه ها در این خصوص متفاوت است و البته غالب نظر بر عدم تجویز ازدواج مجدد در حالت استفاده زوجه از حق حبس دارند زیرا زوجه به استناد حق قانونی خویش تمکین نمیکند.

با سلام
چون همسر شما از حق قانونی خود استفاده می کند دادگاه اجازه ازدواج مجدد نخواهد داد چنانچه ازدواج کنید برای همسرتون حق طلاق ایجاد می شود

سلام چنانچه بتوانید تمکن مالی خود را ب اثبات رسانید احتمال صدور رای هست لیکن با اثبات تمکن مالی زوجه میتواند تعدیل تقسیط مهریه مطرح کند

سلام‌.بله شما میتوانید داخواست تجویز ازدواج مجدد مطرح نمایید