آیا می توان برای دریافت سنوات اضافه حقوق های قبلی را مسترد نمود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۸ #68219

باسلام بنده پنج سال به عنوان معاون دریک مدرسه غیرانتفاعی کارکردم چون کارم خوب بود براساس توافق شفاهی حقوقی که گرفتم بیشتر از قانون کاربوده ولی عیدی وپاداش سنوات وبیمه پرداخت نشده ،حالا که شکایت از کارفرما مطرح کردم میگن باید اضافه حقوق رو پس بدی و کارفرما هم سنوات .عیدی و... به من بده اینجور که من ضرر می کنم باوجود اون همه زحمت و این حقم که خورده شده چون براساس شایستگیم حقوق بیشتری میداد که تو مدرسه اش بمونم .
باتشکر

مشاوره حقوقی مطالبه وجه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سنوات شما بر اساس آخرین حقوق دریافتی قابل مطالبه است.