آیا من میتوانم از قاضی دستور حکم جلب ایشان را بگیرم که اگر بچه را تحویل نداد ببرم اجرای احکام؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲,۰۲۴ #68207008

با سلام
دختر ۶ ساله دارم که حضانتش با من مادر است.
شوهرم پس از دعوای خانوادگی به زور دخترم رو ازم گرفت و مرا از خانه بیرون کرد.
من دادخواست ملاقات فرزند دادم با اینکه حضانتش با من بود ولی همسرم از ملاقات من با دخترم ممانعت کرد. شکایت کردم که همسرم محکوم به جزای نقدی درجه ۸ شد و بچه را پس داد.
حال بعد از ۳ماه شوهرم دادخواست ملاقات فرزند داده
آیا میتوانم با توجه به گزارش کلانتری و مدارک موجود از قاضی بخواهم که دستور حکم جلب ایشان برای استرداد طفل برای بار دوم را صادر کنه تا من اجازه ملاقات دهم.
چون من می‌دونم شوهرم بچه را بگیره پس نمیده بهش اعتماد ندارم
بردار شوهرم بهم گفت که وکیل همسرم به همسرم گفته بچه را بگیر تحویل نده

آیا من میتوانم از قاضی دستور حکم جلب ایشان را بگیرم که اگر بچه را تحویل نداد ببرم اجرای احکام؟
یا اینکه ملاقات فقط در حضور مادر باشه
در ضمن دخترم اصلا دوست نداره پیش پدرش باشه بهم میگه به شرطی میرم پیش بابا که توهم باشی در ضمن همسرم هم فقط به قصد ازار و اذیت روحی و روانی چنین دادخواست داده وگرنه تمایل به دیدن بچه ندارن چون بارها بهم گفته بچه برای خودت. حتی به وکیلش گفته بچه پیش مادرش باشه دو روز اخر هفته با من باشه
حالا من چیکار کنم آیا میتوانم از قاضی در جلسه رسیدگی دستور حکم جلب ایشان را در صورت عدم استرداد طفل بگیرم؟یا از همسرم در جلسه رسیدگی حضانت دخترم را برای همیشه در حضور قاضی بگیرم و فقط دو روز اخر هفته با پدرش باشد؟

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتیکه ایشان از ملاقات با فرزند جلوگیری مینمنایند میتوانید درخواست حکم جلب نمایید.

سلام
نه نمیتوانید از قاضی درخواست حکم جلب نمایید
ولی اگر با توجه به اینکه حضانت طفل با شماست از استرداد طفل امتناع نمودید میتوانید از دادگاه درخواست جلب نمایید.
اگر همسرتان موافقت نمایند بله