در شکایت کیفری بعد از اینکه حکم قطعی شده اگر شاکی پیگیری نکند چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۴۰۳ #68200191

با سلام
شکایت کیفری مطرح کردم طرف محکوم شده به ۱۶ میلیون تومن جزا نقدی و ۷۴ ضربه شلاق
حال با گذشت زمان تجدید نظر و قطعیت حکم
اگر بنده بعنوان شاکی برای اجرای حکم درخواستی ندهم چه خواهد شد
و اگر رضایت خودم را منوط به دریافت پول قرار دهم آیا مشکل قانونی دارد یا اینکار جرم است؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پس از قطعیت حکم به اجرای احکام کیفری ارسال وحکم اجرا میشود

سلام در پرونده کیفری نیاز به مراجعه شما جهت ارجاع پرونده به اجرای احکام نیست چنانچه جزای نقدی پرداخت شود و حکم اجرا شود نیازی ب رضایت شما نیست پرونده مختومه میگردد

جهت اجرای حکم، به اجرای احکام ارسال می شود.

سلام
پرونده کیفری نیاز به درخواست صدور اجراییه ندارد و پس از قطعی شدن به اجرای احکام کیفری ارسال می شود.

با سلام ،حتی در صورت عدم پیگیری شما جهت اجرا به اجرای احکام ارجاع خواهد شد

با سلام بر عکس پرونده های حقوقی بصورت خودکار به اجرای احکام ارسال میگردد.

درود ببینید بسته به نوع جرم دارد شما اگر جرم مربوطه از جرائم قابل گذشت باشد به محض اعلام رضایتتان پروسه متوقف میشود اما اگر جنبه ی عمومی هم داشته باشد رضایت شما نسبت به جنبه ی عمومی جرم بلاتاثیر است