اگر بفروشم فروش مال غیر است؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۳۹ #68198749

من یه زمین دو هزار و سیصد متری دارم تو شمال که پونصد مترش رو سه سال پیش بع داداشم مدرک دادم زمین همش مسکونی شده فقط مال داداشم زراعی شده خودمم نمیدونستم زراعیه بهش دادم الان علاوه بر این از حدود اربعش متوجه شدم یکیش غلط نوشته شده جهت شمال وصف به یک چیز دیگه بود اشتباه شده اون اشتباه باعث شده که جهت زمین عوض شه جهت عوض بشه خونه من میوفته تو زمین اون اما تو مدرکش از خونه چیزی گفته نشده الان مشکلی پیش نمیاد؟ و اینکه من دارم زمین رو میفروشم اگه بفروشم برام شکایت کنه باید چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبیعتا زمین اگر به ایشان منتقل شده، امکان فروش توسط شما نیست.
مدارک بهتر است رویت شود

درود بر شما ،دوست گرامی مستحضر باشید که بدون بررسی مدارک در این مورد نمیتوان اظهارنظر دقیقی ارائه نمود.

بادرودوسلام اظهارنظرمستلزم بررسی مدارک و مستندات می باشد.

"با سلام"
مدارک و مستندات نیازمند بررسی و ارزیابی برای پاسخ دقیق میباشد

سلام باید مدارک بررسی شود تا بتوان نظر داد

اسناد و مدارک شما باید مورد بررسی قرار گیرد

درود
مدارک خود را به رویت یک متخصص برسانید.