در صورتی که سهم الارث خود را به نام مادرمان انتقال دادیم می توانیم برای مطالبه سهم خود مجدد اقدام کنیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۴ #68196

با سلام و خسته نباشید
بنده پدرم ۲۳ سال قبل فوت کرده و اقدامی برای انحصار وراثت انجام نداده بودم و اموال در تصرف مادرم بود
۹ سال قبل برادرم بزرگم کاغذی مبنی بر اینکه برای تنظیم سند تعدادی از زمین های زراعی تنظیم کرد که اموال بنام مادرم ثبت شود و زیرشم خودش و دیگر ورثه ها امضا زده بودند منم امضا زدم و با این امضا ها سند ۶ دانگ بنام مادرم زدند (البته ارباب هزینه ناچیزی هم از تک تک ورثه ها گرفت )و در زیر این کاغذ هم ذکر شد که مادرم حق خرید و فروش نداره و زیرشم برادر بزرگم امضا کرد.الان که انحصار وراثت کردم و کارشناس زمین هارا شناسایی کرد سند ۶ دانگ ارائه دادند که هیچ کس از این زمینا ارثی نمیبرد و مال مادرمونه الان من چکاری میتوانم بکنم.در ضمن شورا های روستا قبول دارند که این زمینا مال پدرم بوده و حاضرند شهادت بدهند.

مشاوره حقوقی ارث
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ودرود
شما استشهادیه تنظیم کنید و از کسانی که شاهد هستند زمین برای پدرتان بوده امضا بگیرید و دادخواست انحصار وراثت دهید و دادخواست تهیه کنید و وراث دیگه هم اطلاع داشته باشند.