حضانت دختر ۳ساله چگونه است؟

پرسیده شده
۳۷ پاسخ ۳۳۱ #68187566

آیا زنی که هنوز طلاق نگرفته میتواند جدا زندگی کند و درخواست حضانت دختر را بگیرد؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۳۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام
اگر عسروحرج باشد بله میتواند ویا اینکه به مصلحت دختر باشد

بادرودوسلام حضانت فرزندتا هفت سالگی با مادرمی باشد بعد ازآن تا بلوغ باپدر فرزند می باشد.نفقه برعهده پدرمی باشد.

با سلام، حضانت دختر با مادر است. بله می توانید جدا زندگی کنید

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید حضانت فرزند تا پایان هفت سالگی با مادر می باشد

با سلام امکان اقدام وجود دارد زیرا حضانت فرزند دختر تا ۷ سالگی با مادر می باشد اما تحویل دختر به مادر به صورت عملی پس از انجام طلاق در دادگاه انجام میشود.

بعد از طلاق حضانت تا ۷ سالگی با مادر است

سلام بله تحت شرایطی میتواند درصورتی بیم خطر جانی و یا عرضی برای طفل باشد ( نزد پدر) دادگاه میتواند رای به نگهداری و حضانت طفل نزد مادر بدهد