آیا دختر مجرد ۲۲ ساله حق قانونی تصمیم گیری برای زندگی خود را دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۱۴ #68168986

با سلام پدر دوست من هر روز او را تهدید میکند داخل ماشین جی پی اس گذاشته چند بار او را به پلیس برده و تهدید کرده که چرا با پسری دوست بوده و به او اجازه بیرون رفتن نمیدهد میخاهد فقط دختر را شوهر دهد شکاک است و ابروریزی میکند دختر الان خانه خاله اش رفته ولی باز هم تهدید کرده که ادمای درستی نیستن و تهمت میزنه ایا یه دختر حق جدا شدن در سن ۲۲ سالگی از پدر خود را دارد؟ ایا از اینکه یک بار پرینت تماس های او را گرفته و با یک پسر دوست بوده و دختر را کتک هم زده مشکلی پیش میاد؟ از لحاظ قانونی حق شکایت یا جدا شدن دارد؟ الان پدرش تهدید کرده حتی از خاله ات شکایت میکنم و میگم فرار کردی اما اینطور نبوده باید چیکار کنه اون خانم با سپاس

مشاوره حقوقی تهدید
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
علاوه بر اینکه دختر می تواند مستقل زندگی کند نامبرده می تواند حتی علیه پدر خویش نیز شکایت کیفری مبنی بر ایراد ضرب و جرح داشته باشد اما پیشنهاد شکایت کیفری از پدر به هیچ وجه توصیه نمی گردد و بهترین راه استقلال دختر در صورت بیم کتک خوردن مجدد می باشد.
موفق باشید

دختر در سن ۲۲ سالگی می تواند از خانواده جدا زندگی کند

بله با توجه به رسیدن به سن قانونی دختر حق انتخاب دارد و میتواند هر کجا بخواهد زندگی کند و رفتار نماید .

سلام
بله دختر در سن ۲۲ سالگی می تواند از خانواده جدا زندگی کند و با داشتن درآمد زندگی مستقلی تشکیل دهد.

دختر ۲۲ ساله قانونا حق جداشدن از پدرخودرادارد . اینکه دختربایک نفر دوست بوده برای قبل هست . شکایت ازخاله دختر به لحاظ اینکه دختر درخانه وی ساکن است رد میشود

مخاطب عزیز
بهتر است از طریق داوری مشکل حل و فصل گردد