اگر فردی بدون اجازه سهام عدالت پدر مادر خواهر برادرش به فروش برسون مرتکب جرم شده؟

پرسیده شده
۲۹ پاسخ ۴۱۸ #68150973

سلام
سهام عدالت فروختم پنج میلیون الان شده سه میلیون حتی سود هم کردن پول هم رفته حساب خودشون
نه من
بدون اجازه حساب کارگزاری براشون باز کردم با اینکه باعث سود اونا هم شدم
اگر مرتکب جرمی شدم حکم احتمالی چی هست
دو میلیون سود بخورن سه میلیون سهام بخرن

مشاوره حقوقی کیفری
۲۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
فروش مال غیر محسوب می شود

بله قابل شکایت است...

درود فروش مال غیر است و مجازاتش مجازات کلاهبرداری است.

بادرودوسلام انتقال مال غیر می باشد.

درود
مرتکب فروش مال غیر شده اید و مجازاتش مجازات کلاهبرداری است.

با سلام
امکان طرح دعوا وجود دارد آنهم اگر ضرری وارد شده باشند می توانند مطالبه کنند ولی توجه داشته باشید وقتی شما سامانه سجام ثبت‌نام کرده اید احتمالا پیامکی برای آنها ارسال شده یا زمانی که وارد صفحه سهام عدالت آنها می شوید کدی به شماره آنها ارسال می شود بنابراین نمی توانند ادعا کنند که اطلاعی نداشتند.
به هر حال به نظر به جهت اینکه سوءنیت نداشتید امکان شکایت کیفری وجود ندارد.

باسلام
بله جرم انتقال مال غیر می باشد.