چه طور با گذشت بیش از ۲۰ سال بتوانم خیانت قیم را نسبت به خواهرم که محجور بودن ثابت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۸۹ #68124890

با سلام بعد از فوت پدرم در سال ۷۵ و با وجود مادرم، خواهر بزرگتر من در سال ۷۶ مخفیانه قیمومیت خواهر کوچکتر که معلول است را گرفت که من سالها بعد فهمیدم و چون ذات و ماهیت قیم را می شناختم که فقط دنبال مال و اموال موروثی محجور است اعتراض کرده و تقاضای نصب بنده به عنوان ناظر را دادم که سرپرستی دادسرا ترتیب اثر نداد، مادر من نیز در سال ۸۵ فوت نمود که البته قیم یکسال قبل از فوتش از بیماری او سوءاستفاده کرده و با تبانی با دفترخانه خانه او را بالا کشید و در میانه راه شکایت مادر فوت کرد.به تازگی مشاهده کردم دیواری دور قطعه زمین موروثی بدون سند خودش و زمین محجور که کنار آن است کشیده که البته بدون اطلاع و اجازه دادسرا بوده، با تحقیقات از اداره ثبت اسناد و املاک مشخص شده است که هر دو قطعه را یکی کرده و در سال ۹۷ تشکیل پرونده ثبتی جهت دریافت سند مالکیت به نام خودش داده است.نکته جالب اینکه یک قولنامه جعلی درست کرده که فروشنده را محجور و خریدار را خودش معرفی کرده و شوهرش و یک سری شاهد دروغین دیگر پای آن را امضا کرده و آن را تحویل اداره ثبت اسناد جهت تکمیل پرونده متشکله داده است. اقدام قانونی من در رابطه با حفظ ملک خواهر محجور چیست و چه کارهایی باید انجام دهم؟

مشاوره حقوقی ارث
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
موضوع را به دادستان اعلام نمایید .
و بابت خیانت در امانت و استفاده از سند مجعول و سواستفاده از جایگاه میتوانید از ایشان شکایت نمایید .