انتقال سند ملک به چه صورت است؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۷۱۲ #68103679

دفتر خانه ای مورد نیاز است تا با عدم وجود پایان کار ملک به دلیل وجود خلافی، سند را انتقال دهد

مشاوره حقوقی الزام به اخذ پایان کار
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توان در قالب عقد صلح فروخت بعد شخص مراجعه کند و پایان کار بگیرد و سند رسمی به نام خودش کند

متاسفانه با این احوال ملک امکان انجام این کار وجود ندارد

در فرض سوال شما امکان انتقال وجود ندارد.

بدون پایان کار امکان انتقال سند میسر نیست

انتقال سند بدون پایانکار مخالف قوانین و مقررات است و دفتر خانه این اقدام را نخواهد کرد

با سلام
دفاتر اسناد رسمی مکلفند به این موضوع ، بعید است دفترخانه ای با این شرایط پیدا کنید !

باسلام..
در اینخصوص نظر به اینکه دفاتر اسناد رسمی در همه موارد ملزم و مکلف به رعایت قوانین و مقررات می بااشن، فلذا موجبات انتقال با این وضیعت طبق خواسـته شما اجابت نمی گردد..
موفق باشید..