فروش ملک مشاعی چگونه انجام شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۶۷ #68096454

اینجانب ۳ دانگ ملک و۶ دانگ سرقفلی از یک مغازه رادارم ۳ دانگ ملک دیگربنام شریک اینجانب میباشد چگونه میتوانم سهم ۳ دانگ ملک شریکم را بخرم واز او جدا شوم
شریکم قصد فروش ندارد و یا مبلغی چندین برابر از ارزش سهم خود برای فروش میخاهد
باتشکر

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از طریق دادگاه اقدام به اخذ حکم فروش ملک مشاع غیر قابل افراز نمایید

با سلام اگر ملک غیر قابل تقسیم باشد می توانید دادخواست فروش ملک مشاع غیر قابل افراز رو بدهید

با سلام در صورتی که ملک قابلیت تقسیم نداشته باشد می توانید دادخواست فروش ملک مشاع غیر قابل افراز را بدهید ودر مزایده ملک قیمت مناسب بدهید اگر شریکتان بیشتر پیشنهاد داد بفروشید

سلام و درود
دو راه کلی وجود دارد،
اول، دادخواست خلع ید مشاع یعنی همه ی شرکاء تا توافق از ملک خارج شوند و کسی حق استفاده ی بدون رضایت دیگری نداشته باشد که در صورتی که شریکتان نیاز ضرودی داشته باشد به انتفاع از ملک پس از طرح دعوی سریعا مشکلتان با توافق اصولا حل میشود.
دوم اینکه ابتدا به اداره ثبت اسناد و املاک محل مراجعه و تقاضای افراز کنید و سپس درخواست فروش از دادگاه بدهید و پس از کارشناسی و مزایده کل ملک به فروش برسد و سهم هر یک از شرکا پرداخت گردد. البته به عنوان مشتری میتوانید نصف وجه را پرداخت کنید و مالک شوید.
موفق باشید.

سلام
تقاضای دستور فروش ملک مشاع غیر قابل افراز به دادگاه محل بدهید.