من باید برم تمبر باطل کنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۱۸ #68078673

مقداری طلا از منزل من سرقت شده بعد از دو سال سارق پیدا شده و حکم رد مال گرفته،حدودا یک‌ماه دیگه محکومیت قانونیش تموم میشه درسته که من باید برم تمبر باطل کنم و به اصطلاح اعمال ماده کنم وگرنه آزاد میشه؟۰

مشاوره حقوقی سرقت
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تا وقتی که اموال مسترد نشوند ایشان آزاد نخواهند شد.

باسلام. ازادی ایشان منوط به مستردکردن اموال است

سلام خیر تا زمانی که اقدام به رد مال نکند آزاد نخواهد شد....

با سلام تا زمانی که نسبت به تعیین تکلیف اموال مسروقه اقدامی نشده امکان ازادی وی وجود ندارد مگر تحت شرایطی

سلام وقت بخیر
تا زمانی که اموال مسترد نشوند ایشان آزاد نخواهند شد.

تا رد مال نکند آزاد نمیشود اما به علت کرونا حضوری هم پیگیری کنید

سلام با توجه به توضیحات ازادی ایشان منوط به استرداد مال است ، مگر انکه به واسطه کرونا تدابیر دیگری اندیشه کنند