تهدید کرده از شکایت صرفنظر کنم وگرنه علیه من شکایت میکند،چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۶۹ #68075080

باسلام، من در شرکت برگه قراردادی پیدا کرده ام در کامپیوتری که پشت آن مینشینم که بین من و شرکت است ولی جعلی است،برای آن از کارفرما شکایت کرده ام حال کارفرما مدعی شده من چون آن قرارداد را پیدا کرده ام پس به اسناد شرکت دستبرد زده ام و تهدید کرده از شکایت صرفنظر کنم وگرنه علیه من شکایت میکند،چه باید بکنم؟

مشاوره حقوقی تهدید
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید ادعای خودرا مبنی بر دست برد به اسناد رااثبات نمایند

با سلام شما بایدبگویید که خود ایشان اشتباهی بجای قرارداد اصلی تحویل شما داده است

سلام
اگر قرارداد شما جعلی است اقدامی نشود اگر به اصالت قرارداد اطمینان دارید روند شکایت و ادامه دهید و نگران تهدیدات کارفرما نباشید

در صورت اثبات موضوع ، کارفرما می تواند علیه شما شکایت کند

سلام شما بعنوان کارمند شرکت اجازه استفاده از کامپیوتر ودسترسی به فایلها ا داشته ای هیچ شکایتی نمیتونه بر علیه شما بکنه به شکایت خود مبنی بر جعل قرارداد ادامه دهید

مطالبه دستمزد وسایر حقوق قانونی ربطی به جعل قرارداد ندارد
هرکدام جداه رسیدگی وحگم صادر می شود

سلام ز انجایی که مدرک مرتبط باشما است حرفش ادعایی بیش نیست و اگرهم ادعای سرقت می کند باید با دلیل و مدرک ثابت کند پس پیگیر حق وحقوق خود باشید و در صورت تکرار تهدید همزمان ضمن پرونده دادخواست تهدید و ارعاب هم مطرح کنید