برای اثبات ادعای راه اختصاصی چه شرایطی لازم است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۱۱ #68029956

قطعه زمین بایری بمساحت هشت میلیون و هشتصد و سی و یک هزار و هشتصدو شش متر مربع طی صورتمجلس تفکیکی ثبتی به شماره ۷۲۱۰ مورخ ۱۳۵۰/۱۰/۰۶ ثبت کرج ،مفروز و مجزی شده است از ششدانگ یک قطعه زمین بمساحت دوازده میلیون و هفتصد و شصت هزار و چهار صدو بیست و پنج متر مربع ....
مالک این قطعه زمین در سال ۱۳۵۰ این زمین بایر را به قطعات ۵۰۰۰ متری تقسیم بندی کرده است و خیابان ها و بلوارهای اصلی را هم مشخص کرده است وبرای هر قطعه ۵۰۰۰ متری سند ثبتی منگوله دار دریافت کرده است.امروزه تمامی قطعات مالکان شخصی دارند

مسئله اینجا است که با توجه به سابقه قدیم الایامی ثبتی و مشخص بودن بلوارها و خیابان ها ، امروزه دامداری هایی که خارج ازاین پلاک ثبتی واقع شده اند لاجرم از راه های این شهرک مسکونی برای تردد استفاده مینمایند که علاوه بر مشکلات زیست محیطی ، زیرساخت های این راه ها را هم خراب کرده اند .
آیا میتوان بابت اثبات این راه ها تحت عنوان راه های اختصاصی شهرک ، اقامه دعوی نمود بطوریکه ، اجازه تردد ماشین های دامداری را از این راه ها، نداد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع نیازمند بررسی بیشتری می باشد

با سلام
اظهارنظر در اینخصوص نیازمند بررسی است.

می بایست موضوع دقیقتر بررسی شود

باسلام بستگی دارد به اینکه آیا راه های دیگری وجود دارد یا خیر

با درود بستگی به این دارد سابقه راه و حق ارتفاق تا چه زمانی بوده است و چه کسی حق ارتفاق دارد اگر سابقه طولانی دارد همه دارندگان حق ارتفاق حق استفاده دارند

باسلام
اگر مالکیت ثبت شده و هزینه ونگهداری آن جاده هم توسط شهرک بوده در اختیار دولت یا شهرداری نباشد و جاده دسترسی به شهرک صرفا برای آن درست شده جاده اختصاصی است در غیر اینصورت جاده عمومی است ومتعلق به عموم مردم می باشد

سلام چنانچه راه بعنوان را ارتفاق از قدیم الایام بوده نمیتوان بعنوان راه اختصاصی درنظر گرفت