ایا من میتونم با توجه به اینکه سند ما از اونا ۲۵ سال قدیمی تره، سند اونارو باطل کنم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۴۰۳ #68029068

سلام؛ ملک ما در سال ۱۳۱۹ تحدید حدود شده و ملک همسایه شمالی ما در سال ۱۳۴۵ تحدید حدود شده. در سند همسایه شمالی ما در تحدید حدودش نوشته شده که جنوبا خیابان اشتراکی با پلاک ۵۰۵ و حق العبور و مجرای اب از پلاک ۵۰۵. درحالی که پلاک ما ۵۰۵ نیست و هیچگونه سابقه نداره که پلاک ما ۵۰۵ باشه. در سند ماهم هیچ حقوق ارتفاقی برای همسایه شمالی نوشته نشده. الان اون همسایه شکایت حقوقی بر اثبات حقوق ارتفاقی کرده. ایا من میتونم با توجه به اینکه سند ما از اونا ۲۵ سال قدیمی تره، سند اونارو باطل کنم؟ یا چیکار میتونم انجام بدم تا شکایت اونا رد بشه؟

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سند مقدم قابل استناد است...

با درود با استناد به سند مقدم میتوانید اقدام کنید

با سلام اگر بعد از صدور سند شما، همسایه طبق قرارداد و در عمل حقوق ارتفاقی نداشته است شما میتوانید به سندتان استناد کرده، دفاع نمایید.

سند مقدم قابل استناد و مقدم بر اسناد مؤخرالصدور می باشد.

سلام
با استناد به سند خود اعتراض نمایید

با سلام
سند شما قابل استدلال می باشد

با سلام اگر طبق قرارداد و در عمل حقوق ارتفاقی نداشته است میتوانید بدان استناد کرده، دفاع نمایید