چقدر زمان میبرد تا پلیس فتا مرا احضار کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۹۹ #68017402

وقتتون بخیر
من ماه پیش برای شخصی داخل تلگرام بیت کوین خریدم ( فریبم داد که خارج هست و از ایران خرید داره) الان حساب من بیشتر از چهار هفته هست که مسدود است ( پول واریزی به حساب من پول فیشینگ بوده) . چند تا سوال منو جواب بدین ازتون ممنون میشم :
۱. من عجله ای برای رفع مسدودی حسابم ندارم ، چقدر طول میکشد تا پلیس فتا مرا جهت توضیحات احضار کند ؟
۲. آیا امکان نیابت قضایی به شهر خودم جهت ارائه مدارک مبنی بر اینکه بنده هیچ دخلی به جرم انجام شده ندارم ، وجود دارد؟
چطوری باید این کارو انجام بدم ؟
۳. آیا با ارائه ی مدارک ، بنده باید پول مالباخته رو بدهم ؟
در صورتیکه بی دقتی از سوی مالباخته صورت گرفته و من نیز قربانی این موضوع بوده ام ، به چه علتی باید پای بنده درگیر این کلاهبرداری شود؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مدت مشخصی جهت احضار شما نمی توان مطرح نمود
اما علی الاصول شعبه ای که به پرونده شما رسیدگی می‌کند شما را احضار خواهد کرد

با سلام ووقت بخیر
مدت آن مشخص نیست و شعبه رسیدگی کننده برونده : شما را احضار میکند /

سلام
پلیس فتا شما را احضار نمی کند بلکه احضار از طرف دادگاه و پس از پایان تحقیقات انجام می گیرد که مدت آن مشخص نیست.