با فوت مالک قبل از اننقال سند چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۸۲ #68011300

سلام.یک واحد در دفترخانه به اسم اینجانب انجام شده که متاسفانه مالک فوت شده و مرحله انتقال سند در مرحله مفاصا حساب مالیات هست.الان من چکار میتونم کنم؟ میگویند مبایعه نامه بیار،دفترخونه چون آشنا بود از ایشون نخواستن.اگر خب مبایعه نامه اجباریه چرا از مالک نخوتستم.تکلیف من چیه چه راهی وجود داره؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه شما مدارکی جهت اثبات توافق دارید جهت اقامه دعوای الزام به تنظیم سند رسمی اقدام بفرمایید

دعوی الزام به تنظیم سند علیه وراث دهید.

قطعا ارائه مدارک مثبت معامله از جمله مبایعه نامه برای انتقال سند لازم هست،میتوانید بطرفیت وراث دعوای انتقال سند را مطرح نمایید با ثبت دادخواستی بدین منظور

سلام
شما در ابتدای عرایض فرمودید یک واحد در دفترخانه بنامتان انجام شده بعد گفتید در مرحله مفاصاحسابه...سوال مفهوم نیست.

در صورتیکه سند بنام شما شده است مشکلی ایجاد نمی گردد.

باید دعوی الزام به تنظیم سند علیه ورثه مطرح کنید مگر اینکه توافقی بین شما و وراث وجود داشته باشد

سلام
چنانچه شما مدارکی جهت اثبات توافق دارید جهت اقامه دعوای الزام به تنظیم سند رسمی اقدام بفرمایید .