بایگانی شدن پرونده به چه معناست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۲,۶۷۰ #68006680

دو سری قبل هم که به خاطر همین داستان گیر کردم وماشینمو پارکینگ خوابوندن، پرونده رفت دادیاری.

اینبار درصد تست الکل تنفسی ۱۳ درصد بود، برام پیام اومده که پرونده به بازپرسی ناحیه...ارجاع وبایگانی شد، این به چه معناست؟

مشاوره حقوقی شرب خمر
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پرونده من رفته بایگانی یعنی چی؟؟

سلام .

پرونده شما قرار صادر شده که چون در دادسرا بوده رای نیست و صرفا قرار است و بایگانی شدن نشان از قرار منع یا موقوفی تعقیب دارد . به دلیل پایین بودن تست الکل شما

بایگانی شدن پرونده در این مرحله از رسیدگی نشان از صدور قرار نهایی منع یا موقوفی تعقیب است. چرا که اگر قرار جلب به دادرسی بود پرونده به مرحله بعد ارجاع میشد.

سلام . نسبت به پرونده شما قرار صادر شده ست و معمولا بایگانی شدن نشان از قرار منع یا موقوفی تعقیب دارد .

با سلام
به این معنا می باشد که احتمالا برای پرونده شما قرار صادر شده و برای اطلاع از قرار صادره که جلب دادرسی یا منع تعقیب می باشد به دادسرا مراجعه کرده و مطلع شوید.

محتملا قرار نهایی صادر شده بایستی در مورد منع تعقیب یا قرار جلب به دادرسی از شعبه دادسرا موضوع را جویا شوید.

یعنی اینکه در مورد پرونده قرار یا به معنای عامیانه رای صادر شده است حالا ممکن است به نفع شما یا ضرر شما صادر شده باشد،، اگر از شما آخرین دفاع گرفته شده باشد احتمال اینکه به ضرر شما رای صادر شده باشد هست.