از همسرم شکایت کنم یا اظهارنامه بدم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۸ #67999345

سلام و وقت بخیر

خانم من سه ماه پیش وقتی خونه نبودم اومده و حلقه ازدواج من رو بهمراه چند قلم شیء زینتی جهیزیه که هرکدوم ۱ میلیون حدودا قیمت داشتند با خودش برده. حالا با توجه به اینکه من شاهدی ندارم:

۱- آیا اگر ازش شکایت کنم الان نتیجه ای داره؟

۲- اگر شکایتم رد بشه میتونه ازم اعاده حیثیت کنه؟

۳- اگر شکایتم رد یا قبول بشه میتونم از این شکایت توی دادگاه استرداد جهیزیه (مبنی بر اینکه بخشی از وسایل جهیزیه رو برده و من قبل از دادخواست استرداد جهیزیه ایشون ازش شکایت کردم) یک امتیاز مثبت برای من باشه؟

۴- اصلا در حالت کلی ازش شکایت کنم یا اظهارنامه بدم؟

ممنون از پاسخ راهگشای شما

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه هیچ دلیلی ندارید وجهیزیه در ید مرد نبوده در تصرف و استفاده خودتان بوده است پیشنهاد میکنم شکایت نکنید.

باسلام
دراین خصوص بدون داشتن شاهد شکایت شما به نتیجه نخواهید رسید

قطع نظراز نبودن شاهد ، موضوع اعلانی جرم نمی باشد

سلام . شما اگر شکایت کنید یا دادخواست بدهید ، بدون ارائه دلیل یقینا موفق نخواهید بود .