آیا هنگام واریز وجه در حق دولت نیاز به رضایت شاکی میباشد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۸۵۱ #67997488

ی برای بنده به علت توهین به اشخاص عادی مبلغ یک میلیون ریال جزای نقدی میباشد ایا هنگام واریز وجه در حق دولت نیاز به رضایت شاکی میباشد یا خیر و پرونده بعد از واریز وجه مختومه امیشود / با تشکر

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
پرونده مختومه میشود

سلام اگر رضایت بگیرید که نیاز به پرداخت جزای نقدی نیست و اگر رضایت ندهد با پرداخت جزای نقدی پرونده مختومه می شود. .

خیر اگر مجازات دیگری مثل حبس وجود نداشته باشد رضایت شاکی نیاز نیست.

با سلام
خیر رضای شاکی بلا اثر است.

سلام با واریز وجه مختومه میشود.

نیازی به رضایت نمی باشد

با واریز وجه مجازات نقدی پرونده مختومه شده و نیازی به رضایت شاکی نمی باشد .