از چه مدت قبل از پایان قرارداد موجر میتونه درخواست کلید کند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۳۳ #67984052

صاحبخونه از چه مدت قبل از پایان قرداد وقای هنوز هزینه رهن خونه رو به مستاجر نداده میتونه درخاست کلید کنه تا مستاجر جدید بیاره خونه رو ببینن؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بعد پایان قرار داد و یا فسخ آن

با سلام
قانونا تا لحظه اتمام قرارداد ملک در تصرف مستاجر می باشد و اگر رضایت به این موضوع نداشته باشد نمی توان ایشان را مجبور به همکاری نمود .

پس از اتمام مدت قرارداد و تخلیه مورد اجاره می تواند تقاضا کند

با سلام
هر چند طبق روابط موجر و مستاجر ، تا قبل از تخلیه مورد اجاره ، مستاجر میتواند از ورود موجر یا مستاجر جدید برای رویت مورد اجاره خود داری نماید اما این امر در عرف بستگی به توافق و رضایت خود مستاجر دارد

قانونا شما تا اتمام قرارداد اجاره نمی توانید کلید را خواسته و بنگاه یا مستاجر دیگه ببری

درود
خیر تا بعد از اتمام قرارداد نمی توانید درخواست کلید کنید.

با سلام

اصولا موجر قبل از اتمام مدت قرارداد و یا فسخ اون حق بازدید از عین مورد اجاره و به طریق اولی آوردن مشتری برای عقد اجاره جدید رو ندارد و تخلیه اجاره منوط به عودت کامل مبلغ رهن از طرف موجره و به اصطلاح طرفین در صورت موجل نبودن یکی از تعهدات (عودت مبلغ رهن و تخلیه عین مورد اجاره) حق حبس دارند مگر اینکه مستاجر اذن یا اجازه این امر رو بده یا اینکه در قرارداد اجاره منعقد شده اول شرط خلاف شده باشد.