در شهر دیگه ای هستم آیا میتوان از شهر دیگه و خدمات قضایی دفاع کرد؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۴۵۵ #67976725

سلام هفت روز وقت دارم برم برای ادای توضیحات و دفاع اولین جلسه دادسرا.در شهر دیگه ای هستم آیا میتوان از شهر دیگه و خدمات قضایی دفاع کرد و در این شرایط حاضر نشد؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در دعاوی کیفری حضور متهم الزامی است

با سلام
خیر در دعاوی کیفری حضور متهم الزامی می‌باشد، لیکن در صورت موافقت شعبه امکان فرستادن لایحه از طریق دفتر خدمات قضایی امکانپذیر است.

موفق باشید

باسلام اگر حضورتان الزامی نباشد بله میتوانید لایحه تنظیم و از طریق دفاتر خدمات قضایی به شعبه رسیدگی کننده ارسال نمایید.

شما میتوانید لایحه دفاعی ثبت نمایید، اما اگر احضاریه جلسه ابلاغ گردیده باید حضوریابید. پرونده های کیفری جهت تفهیم اتهام و سپردن ضمانت، حضور متهم الزامیست.

سلام و عرض ادب
حضور شما الزامی است مگر عذر موجه و قابل اثباتی داشته باشید.

خیر در دعاوی کیفری باید متهم حاضر باشد.

باسلام
درصورت هماهنگی با شعبه و موافقت میتوانید