این دلایل برای قاضی کافی است برای حکم طلاق غیر مدخله؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۶۴ #67968891

همسرم و خانوادش بعد از ۴سال عقد راضی به گرفتن مراسم عروسی نمیشوند و بیکار است سربازی هم نرفته نفقه هم نمیدهد

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میتوانید دادخواست طلاقی مبنی بر عسر و حرج تقدیم دادگاه نمایید

با سلام
شما میتوانید دادخواست عسر و حرج به دلیل بلا تکلیفی در این ۴ سال و عدم پرداخت نفقه ( که اگر زوج شش ماه متوالی اقدام به پرداخت نفقه ننماید زوجه میتواند دادخواست طلاق تقدیم دادگاه نماید ) و اعلام امادگی شما برای تمکین و عدم تمایل زوج برای زندگی مشترک به دادگاه ارایه نمایید .

سلام
اگر بتوانید عسر و حرج ( سختی و مشقت زندگی زناشویی) را ثابت کنید دادگاه به درخواست طلاق از طرف شما رسیدگی و حکم صادر خواهد کرد.

بهترین اقدام در خصوص متارکه ، سعی و کوشش در جهت انجام طلاق توافقی است، در غیراین صورت اجابت درخواست طلاق به درخواست زوجه بسیار سخت و مشکل است.

اثبات عدم پرداخت نفقه لااقل به مدت شش ماه که در رای پرونده‌ی رسیدگی به درخواست نفقه بیاید، می تواند شما را در رسیدن به طلاق به صورت جدی یاری کند.

بهتر است در ابتدا برای نفقه اقدام نمایید و مهریه را نیز مطالبه نمایید و از حق حبس استفاده نمایید.
اگر رای قطعی بر عدم پرداخت نفقه ظرف ۶ ماه نباشد گرفتن طلاق سخت است.

سلام
میشه با یک لایحه دفاعی درخواست طلاق کرد